Szabályzat

Az Ablakpont Nyílászáró katalógusunkba történő REGISZTRÁCIÓ és MEGJELENÉS ingyenes. Az Ablakpont Katalógus díjmentesen kínál megjelenési lehetőséget. Kérjük vegye figyelembe, hogy a katalógusba kizárólag azon építőipari vállalkozások, illetve az építőiparhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó cégek vagy vállalkozók kerülhetnek be, amelyek:

  • nyílászáró gyártással, vagy kereskedelemmel
  • nyílászárók javításával és beépítésével foglalkoznak
  • a nyílászárókkal szorosan kapcsolódó termékeket kínálnak (árnyékolástechnika, zárak, kilincsek, stb.) Ezen termékek meglétét minden esetben felülvizsgáljuk az ajánlás során.

Weboldalunk tematizáltan,  kategóriákban várja nyílászárók szakterületén tevékenykedő építőipari cégek regisztrációit. Az Ablakpont Katalógusba weboldallal nem rendelkező cégek is regisztrálhatnak, a cégleírás és a hagyományos elérhetőség megjelölésének elküldésével.

Jogi közlemény

Az Ablakpont Katalógus (www.ablakpont.hu) fenntartja a jogot, hogy saját weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.

Az Ablakpont Katalógus nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Ablakpont Katalógus kifejezetten kizárja.

Az Ablakpont Katalógus nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Ablakpont Katalógus weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az Ablakpont Katalógus nem gyűjti és adja át harmadik félnek az oldalon megjelenő személyes adatokat: cím, telefonszám, emailcim. Ezen adatokat a felhasználók szabad akaratukból adják meg a cégregisztráció során. Az Ablakpont Katalógus továbbá nem vállal felelősséget ezen kapcsolati adatok valódiságáért, azokat nem ellenőrzi, ezért a hibás adatokból eredő felelősség alól is elzárkózik. Azonban az Ablakpont Katalógus vállaja hogy a tőle elvárható legnagyobb gondossággal kezeli a beérkező adatokat és igény szerint, a hozzá eljuttatott helyesbítéseket elvégzi ezen adatokon.

Az Ablakpont Katalógus szerkesztősége